септември 10, 2019

52 МОС во Целје

Добредојдовте во 52-иот МОС во Целје Ве покануваме на 52-иот Меѓународен саем за занаетчиство МОС, кој започнува за една недела, на 10 септември. Ве покануваме на […]
август 31, 2019

Посетете не на CARAVAN

АПЛАСТ Посетете не на CARAVAN салониот во Германија Почнувајќи од утре, ги отвора своите врати во салонот CARAVAN во Дизелдорф во Германија – еден од најголемите […]